IMA SVE

Akcija 208 2008 308

Nova Peugeot sajamska ponuda se odnosi na modele 208 i 2008 sa PureTech motorima i 308 sa dizel motorom uz bogatu opremu. Uz učešće od 30% , rok otplate od 72 meseca i NKS od 3,25%, ovi modeli su odstupni već od 114 evra mesečno.

Akcija važi za ograničenu količinu vozila, pripremljenih specijalno za sajam automobila u Beogradu. Kako bi saznali koje vas sve još pogodnosti očekuju za kupovinu novih Peugeot vozila, kontaktirajte najbližeg dilera.

Peugeot 208 Ima Sve

PEUGEOT 208

Osetite udobnost koju pruža u gradskoj vožnji Peugeot 208 u sjajnom paketu opreme.

Tokom specijalne akcije povodom sajma automobila, model sa 1.2 PureTech motorom i 68 ks sa bogatim paketom opreme koji podrazumeva : klimu, ekran osetljiv na dodir, metalik boju, svetla za maglu,dnevna LED svetla i još mnogo toga, dostupan je za 114 evra mesečno putem finansijskog lizinga.

Saznajte više kod ovlašćenog Peugeot dilera.

Broj vozila u akciji je ograničen!

Peugeot 2008 Ima Sve

PEUGEOT 2008

Gradski krosover će vam pružiti jedinstven doživljaj u vožnji kako na gradskim ulicama tako i na zahtevnijim terenima.

Tokom specijalne akcije povodom sajma automobila, model sa 1.2 PureTech motorom i 82 ks sa bogatim paketom opreme koji podrazumeva : klimu, ekran osetljiv na dodir, metalik boju, svetla za maglu, kožni volan i još mnogo toga, dostupan je za 150 evra mesečno putem finansijskog lizinga.

Saznajte više kod ovlašćenog Peugeot dilera.

Broj vozila u akciji je ograničen!

Peugeot 308 Ima Sve

PEUGEOT 308

Peugeot 308, odvažna I moderna limuzina jedinstvene tehnologije sa dizel motorom sada je dostupna po jedinstvenoj ceni !

Tokom specijalne akcije povodom sajma automobila, model sa 1.6 HDi motorom i 100 ks sa bogatim paketom opreme koji podrazumeva : automatsku klimu, ekran osetljiv na dodir, metalik boju, svetla za maglu, kožni volan i još mnogo toga, dostupan je za 172 evra mesečno putem finansijskog lizinga.

Saznajte više kod ovlašćenog Peugeot dilera.

Broj vozila u akciji je ograničen!