Peugeot 208

Novi Peugeot 208 ističe mladalački duh svojom prepoznatljivom sportskom linijom. Njegova unutrašnjost otkriva originalni PEUGEOT 3D i-Cockpit®. Pored svega toga, ovaj gradski automobil daje vam slobodu izbora između benzinskog, dizel i električnog motora.

Neodoljiv izgled

ATLETSKI I ATRAKTIVAN DIZAJN

Moćni duh novog Peugeot 208 osvojiće vas na prvi pogled. Spuštena karoserija, dugačak poklopac motora i upadljive linije ističu njegov sportski duh. Svetle i originalne boje karoserije čine novi Peugeot 208 još više neodoljivim. Njegov moćni karakter upotpunjen je Black Diamond krovom, okvirima prozora, aluminijumskim felnama i dodacima sa dijamantskim sjajem.

1 / 5
Prednji deo

Izražajan prednji deo novog PEUGEOT 208 odlikuje se velikom hromiranom rešetkom modernog i energičnog izgleda upotpunjenom Full LED farovima u obliku 3 lavlje kandže i LED dnevnim svetlima koja se automatski pale pri pokretanju vozila.

Iza upravljača

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Otkrijte najnoviju generaciju PEUGEOT i-Cockpit® 3Di. Doživite okretnu i intuitivnu vožnju uz kompaktni upravljač sa ugrađenim kontrolama, podesivu 3D digitalnu instrument tablu, veliki 10” HD ekran osetljiv na dodir i 7 “Toggle” prekidača. Za još savremeniji izgled, možete prilagoditi enterijer sa 8 poliambijentalnih hromatskih boja*.

1 / 3
DIGITALNA 3D INSTRUMENT TABLA

Digitalna instrument tabla ima futuristički 3D hologramski ekran, koji je precizno pozicioniran u visini vozačevog pogleda. Informacije o vozilu i performansama vožnje prikazuju se čitko na 2 nivoa, na osnovu njihove važnosti ili hitnosti (bezbednost, pomoć vozaču, navigacija). Ekran možete podešavati tako da u svakom trenutku prikazuje informacije koje želite, kao što je navigacija koja pokazuje put sa integrisanom TomTom® uslugom saobraćaja koja vam pruža informacije o saobraćaju i rizičnim oblastima u realnom vremenu.

MOĆNI MOTORI

MOĆ IZBORA

Nova modularna i efikasna platforma

Novi Peugeot 208 može se pohvaliti novom modularnom i višeenergetskom CMPi/eCMPi platformom i slobodom izbora između benzinskog, dizel i električnog motora. Optimizovano držanje puta, upravljanje, zvučna izolacija, kao i smanjena ukupna težina, pomažu u ograničavanju emisije CO2 i omogućavaju intenzivno iskustvo vožnje!
Najveće tehničke prednosti eCMPi platforme prikazane su u e-208: optimizovanje njegove arhitekture oslobađanjem prostora za prtljažnik, dok se zadržava isti položaj vozača u modelu sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem.

1 / 3
Motori sa unutrašnjim sagorevanjem

Doživite intenzivnu vožnju sa najnovijom generacijom visokih performansi, efikasnih benzinskih i dizel motora koji ispunjavaju Euro6 standarde: PureTech, BlueHDi.
Ekonomičniji zahvaljujući optimizovanoj potrošnji goriva, ovi motori takođe su opremljeni Stop&Start sistemom.

TEHNOLOGIJA

POMOĆ U VOŽNJI I BEZBEDNOST

Sa novim PEUGEOT 208 imaćete brojnu tehnološki pametnu i bezbednosnu pomoć tokom vožnje, kao i pomoć pri parkiranju.