NOVI 508 SW

ATRAKCIJA KOJA ZOVE NA VOŽNJU

Oličenje porodičnog karavana visokog kvaliteta. Kombinujući udobnost i luksuz sa sportskim stilom kupea, novi PEUGEOT 508 SW je savršen spoj zadovoljstva u vožnji i funkcionalnosti. Pripremite se da doživite intenzivnije senzacije u vožnji bilo da odaberete Plug-In Hibrid, benzinsku ili dizel verziju.

PROFIL NOVOG PEUGEOT-a 508 SW U SELENIUM SIVOJ


• 100% električni režim: do 63 km
• Vreme punjenja: 1 sat. 40 min.
• Kombinovana potrošnja: 1,2 l / 100 km
• Emisija CO2 (kombinovana): 26 g/km
• Snaga: PLUG-IN HIBRID 225 KS e-EAT8 (165 kW)

RADIKALNI SW

Novi PEUGEOT 508 SW je elegantan, aerodinamičan automobil koji je inspirisan klasičnim karavan stilovima. Novi prednji dizajn je šarmantan i dinamičan, pokazujući snažan karakter automobila i novi logo brenda. Svetlosni potpis PEUGEOT Matrix LED prednja svetla sa tri kandže i Full LED zadnja svetla sa tri kraka kombinuju se da zapečate novi izgled i identitet automobila.

POKAŽI SVOJ STIL

Dozvolite da vas zavede nova siva selenijumska nijansa - jedna od 7 dostupnih boja.

INTENZIVNE EMOCIJE

Sa svojom najnovijom generacijom tehnologije, novi PEUGEOT 508 SW Plug-In Hibrid SW pruža moćne senzacije u vožnji.

Style image
DIZAJNIRANO SA PEUGEOT SPORT

Style image
STRAST U VOŽNJI

Style image
SISTEMI POMOĆI VOZAČU

Style image
UDOBNOST PO VAŠOJ MERI

1 / 4
PREGLEDNI POLOŽAJ VOŽNJE

Otkrijte najnoviju generaciju PEUGEOT i-Cockpit® sa kompaktnim volanom, podesivim head-up ekranom, 10" HD ekranom na dodir i elegantnim tasterima u obliku klavirskih tastera.

Sa bežičnom tehnologijom Mirror Screen (Samo određene Android Auto ili Apple CarPlay aplikacije će raditi dok vozite i miruje. Neke funkcije su onemogućene tokom vožnje. Za neke vrste sadržaja koji se mogu besplatno koristiti na pametnom telefonu potrebna je pretplata na određenu aplikaciju Android AutoTM ili Apple CarPlayTM Funkcija Mirror Screen® radi preko Android AutoTM (za Android telefone) ili Apple CarPlay™ (za iOS telefone) pod uslovom da imate ugovor za mobilni ili Internet.) kompatibilne aplikacije na vašem pametnom telefonu biće prikazane besprekorno.

IZVRSNOST KOJA ZASLUŽUJETE

Od dizajna do materijala i povezivanja... Novi PEUGEOT 508 SW kombinuje najnovije PEUGEOT-ove inovacije u sportskom i inovativnom paketu.

1 / 3
ELEGANTNE LINIJE

Od vrata bez okvira do privlačnih novih 18" EPHERRA aluminijumskih felni, sve je dizajnirano sa estetskim iskustvom i preciznim inženjerskim kvalitetom. Završna obrada i svaki detalj su urađeni sa preciznošću, otkrićete savršenstvo u svakom uglu.

1 / 3
DIMENZIJE

SPOLJNE DIMENZIJE NA PEUGEOT 508 SW

Vrhunski karavan od napred do pozadi

• Dužina: 4778 mm
• Širina (bez spoljašnjih ogledala): 1859 mm
• Visina: 1420 mm